Jerzyk potrzebuje pomocy!

Dwuletni Jerzyk walczy z glejakiem mózgu. Guz znajduje się w lewej części skroniowej. Trudnej operacji chłopca podjął się prof. Martin Schuhmann ze swoim zespołem w Tybindze. Problemem jest koszt zabiegu, wynoszący ponad 400 tys. złotych. Wspieramy rodziców chłopca w apelu o pomoc.

W imieniu naszej Fundacji oraz Rodziców małego Jerzyka gorąco prosimy o wsparcie zbiórki na leczenie dwuletniego chłopca. Środki są zbierane w otwartej zbiórce na portalu siepomaga.pl. Można tez wziąć udział w licytacji na Facebooku. Poniżej fragment listu od Rodziców Dzielnego Jerzyka.

Szanowni Państwo, jako rodzice zwracamy się z prośbą o wsparcie zbiórki naszego syna, u którego zdiagnozowano nowotwór mózgu, to glejak. Guz znajduje się w lewej części skroniowej, „głęboko w środku”. Nie wiadomo jak długo będzie trwać życie naszego dziecka. Nadzieję dał nam prof. Martin Schuhmann, który wraz ze swoim zespołem w Tybindze podjął się zadania uratowania naszej kruszynki. Kluczowy jest jednak czas – mamy zaledwie miesiąc – aby zebrać niezbędną kwotę. 411 000 złotych tyle warte jest życie i zdrowie naszego syna

Można też pomóc z zbiórce pieniędzy na portalu Facebook Ratujemy Jerza oraz licytując dla Jerzyka.